title
   

Om Palle Christensen –
Grafisk designer, fotograf og marketingmand

 

Hej mit navn er Palle Christensen, er født og opvokset i viborg – Danmark.

Jeg er uddannet indenfor grafisk design og marketing og har arbejdet professionelt med det i mere en 19 år. Det er ikke tilfældigt for kreativitet har haft min interesse fra barnsben af og jeg nyder at lave og kigge på veludført kreativt arbejde i det daglige. Derudover har foto været en del af mit liv i mere end 20 år både som hobby med også professionelt gennem mit arbejde.

 

Som kreativ person har jeg erfaring med mange forskellige emner. Mine kompetencer spænder derfor fra små grafiske hverdagsopgaver til komplette identiteter med designmanualer til virksomheder.

At kunne skabe et smukt og effektfuldt design eller foto tiltaler mig og jeg nyder at “give” kunden en grafisk oplevelse, der står mål med deres ønsker.

 

Marketing er de seneste år blevet en større del af mit arbejde og jeg har senest stået i spidsen for markedsføringen hos bl.a. Viborg HK – herunder bl.a. marketingplaner, radiospots, annonceplaner og fokus på de sociale medier med indhold og grafik.
Se mere under linket marketing.

 

 

Palle Christensen på det private plan

 

Jeg er gift og har to vidunderlige tøser, der skal forkæles og pjattes med. Når tiden tillader det, har jeg stor interesse for fotografi og nyder at fange naturens skønhed, lave et portræt eller få produkter til at tage sig bedst ud.

På det fysiske plan vægter jeg træning højt.  Det klarer mine tanker og giver mig fornyet energi, det er også tit her en ny idé kan poppe op og udvikle sig. Med træningen er det nu engang også nemmere at synde med slik og rødvin i weekenden, når det hele er brændt af på forhånd…

 

Til slut vil jeg sige nyd smukt design og flotte fotos – det gør livet lidt sjovere…

 

Lavet materialer for:

Grundfos, Hartly og Møller reklamebureau, COOP, Dansk Supermarked, Viborg Håndbold Klub, Viborg Kommune, Vibocold, Vestergaard Hobby mm.

 

Klik på en af ikonerne og læs mere om mig:

 

Palle Christensen på Facebook - se min side her

Palle Christensen på LinkedInPalle Christensen på PintarestPalle Christensen på Twitter

Palle Christensen på Behance

Palle Christensen på Instagram

 

 

 

 

 


Palle Christensen tilbyder kompetencer indenfor:
Art Direction – Branding – Digitalt design – Fotografi – Grafisk kommunikation – Typografi – Visuel Identitet – Idé og koncept udvikling – Emballage – Prepress – Print – Billedbehandling – Marketing – Social Media Marketing