title
   

Om Palle Christensen –
Grafisk designer, fotograf og marketingmand

 

Hej mit navn er Palle Christensen, er født og opvokset i viborg – Danmark.

Jeg er uddannet indenfor grafisk design, fotografi og marketing og har arbejdet professionelt med det i mere en 20 år. Det er ikke tilfældigt for kreativitet har haft min interesse fra barnsben af og jeg nyder at lave og kigge på veludført kreativt arbejde i det daglige. 

Som kreativ person har jeg erfaring med mange emner. Mine kompetencer spænder fra små grafiske hverdagsopgaver til komplette identiteter med designmanualer til virksomheder.

At kunne skabe et smukt og effektfuldt design eller foto tiltaler mig og jeg nyder at “give” kunden en grafisk oplevelse, der står mål med deres ønsker.

 

Marketing delen er for mig blandingen af det gode foto, det grafiske udtryk og den rigtige tekst som tilsammen giver kunden den gode oplevelse.
Se mere under linket marketing.

 

Palle Christensen på det private plan

 

Jeg er gift og har to vidunderlige piger, jeg nyder at bruge tid sammen med. Når tiden tillader det, har jeg stor interesse for fotografi også privat og nyder at fange specielt naturens skønhed.

På det fysiske plan vægter jeg træning højt. Det klarer mine tanker og giver mig fornyet energi, det er også tit her en ny idé kan poppe op og udvikle sig. Med træningen er det nu engang også nemmere at synde med slik og rødvin i weekenden, når det hele er brændt af på forhånd…

 

Til slut vil jeg sige nyd smukt design og flotte fotos – det gør livet lidt sjovere…

 

Lavet materialer for:

Grundfos, Hartly og Møller reklamebureau, COOP, Dansk Supermarked, Viborg Håndbold Klub, Viborg Kommune, Vibocold, Vestergaard Hobby mm.

 

Klik på en af ikonerne og læs mere om mig:

 

 

Palle Christensen på LinkedIn

Palle Christensen på Behance

Palle Christensen på Instagram

  

 


Palle Christensen tilbyder kompetencer indenfor:
Art Direction – Branding – Digitalt design – Fotografi – 360 graders fotografi – Virtual Tours – Grafisk kommunikation – Typografi – Visuel Identitet – Idé og koncept udvikling – Emballage – Prepress – Print – Billedbehandling – Marketing