Bilfotograf Palle Christensen

Læs hvad jeg kan tilbyde nederst->

 


Som bilfotograf er det min opgave at præsentere bilen på bedst mulig måde. Skarpe, klare, informative fotos fra flere vinkler, så kunden får lyst at til kontakte forhandleren.

Vi ved alle at lækre fotos tiltrækker, så vi kigger mere på dem og ringer til netop den bilforhandler for spørgsmål og en fremvisning. Med andre ord opnår man et øget salg, jo bedre og mere informative billederne af bilen er.

Jeg har fotograferet mange typer biler for bilforhandlere og leasingselskaber, fra de mindre bybiler og familiebiler til de helt vilde sportsvogne og specialmodeller til flere millioner.

Efter at have aftalt hvad kunden ønsker, går jeg i gang med at planlægge bilfotograferingen, herunder aftale at bilen er ren udvendig og indvendig og står godt sted til fotografering, men plads til at bevæge mig rundt og få de gode vinkler.
Når jeg så har fotograferet bilen enten i udstillingen, fabrikshal eller ude på lokations, går redigeringen igang. Her er kunsten at de fremstår skarpe, klare og indbydende, når de ligges op online til salg.

Som grafisk designer ligger redigering også naturligt for mig og jeg kan sikrer mig fotos at billederne lever op til de ønsker som forhandleren måtte have.

Som bilfotograf i midtjylland sætter jeg en ære i af levere det ønskede, gerne lidt mere end forventet, så tøv ikke med at tage fat i mig, hvis der er nogle ønsker…


Læs mere om MIG eller hop til FORSIDEN

LinkedIn for arbejdserfaring, Behance for grafiske- og fotoprojekter løbende opdateret, Instagram for landskabsfotografi og naturfotos: