Biodiversitet galleri af fotograf Palle Christensen

Læs om passionen og hvad jeg kan tilbyde nederst ->


I mit arbejde som fotograf, har jeg været i mange situationer i naturen og oplever hvordan den er forskelligartet og foranderlig. Vi har alle efterhånden hørt hvordan arter dør og bliver færre og færre. En tendens der heldigvis er øget fokus på at ændre nu, bare vi når det.

Biodiversitet, vi hører så meget om i disse år er jo det mylder af liv af dyr, planter, svampe, bakterier og faktisk alt som er levende i naturen, som giver vores mangfoldighed. Det er vigtigt af vores natur er forskellig og giver de rigtige levesteder for de forskellige arter af både dyr og planter.

I dag ved vi efterhånden at biodiversiteten er udfordret, fordi flere af vores arter uddør. Grund? Fordi store arealer til landbrug, skovbrug, bebyggelse, infrastruktur og produktion bliver oprettet. 

Du finder her et udpluk af biodiversitet med forskellige arter af mest dyr, men kunne også være planter, træer, svampe og ja alt levende i vores natur. Jeg vil forsøge at fokusere mere på det små dyr med makro i tiden fremover, for også at vise vigtigheden af det helt små insekter. Men jeg ser også at tingene er ændre når jeg færdes i en skov. Træerne liggende til stor glæde for insekter, fugle og vilde dyr, dejligt at se som blot et lille eksempel.

Håbet er, at siden løbene bliver udvidet med mere biodiversitet i form af dyr og planter jeg fanger gennem objektivet i deres naturlige miljø.


Læs mere om MIG eller hop til FORSIDEN

LinkedIn for arbejdserfaring, Behance for grafiske- og fotoprojekter løbende opdateret, Instagram for landskabsfotografi og nauturfotos: