Dyrefotos af Palle Christensen

Læs mere om interessen nederst ->


Som naturfotograf er det naturligt at jeg oplever dyrelivet i vores dejlig natur. Det kræver rimelig tålmodighed at fotografere dyr i den vilde natur, så det kan tiltider være udfordrenge. Men når det lykkes af opleve en hjort der står og brøler eller et lille kid der står og oplever verden er det en dejlig oplevelse at føle sig som en del af nature der omgiver mig. Det oplever til jeg nødigt være foruden.

Foruden de vilde dyr har jeg været dyrefotograf i studie, som kan være udfordrende, men på en anden måde. Men igen en spændende udfording, at bringe det bedste frem fra netop det kæledyr med den rigtige lyssætning og blikket samt kropsproget. Som fotograf synes jeg det er spændende at fornemme dyret og få det indfanget i kameraet. Det kan her både være med studielys eller i naturlige og hjemlige omgivelser.

Billederne af vores marsvin var en sjov idé, at kombinere mine evner som fotograf med min grafiske uddannelse og sætte studiefotoene af marsvinet ind i sjove situationer og dernæst lave en kalender til min datter til stor glæde :).

Mine natur- og dyrefotos er brugt i flere sammenhænge til brug i stuen, kontoret, kantinen eller offline og online brug i marketing mm. Så tøv ikke med at tage fat i mig, hvis der er nogle ønsker…


Læs mere om MIG eller hop til FORSIDEN

LinkedIn for arbejdserfaring, Behance for grafiske- og fotoprojekter løbende opdateret, Instagram for landskabsfotografi og nauturfotos: