Fuglefotograf Palle Christensen

Læs mere om interessen nederst ->


Når jeg er ude i felten ser jeg tit fugle, så det er naturligt at fotografere dem i deres naturlige miljlø. Som fuglefotograf er jeg fascineret af måden de forskellige slags fugle flyver, jager og lever i naturen. En ørn svæver roligt langt oppe på himlen for overblikket mens en solsort knokler derudaf i bedet og på græsplænen. Den store diversitet vi har i naturen i danmark er spændende af følge og dokumentere.

Jeg håber du finder mit lille galleri af fuglefotos interessante og inspirerende

Mine natur- og dyrefotos er brugt i flere sammenhænge til brug i stuen, kontoret, kantinen eller offline og online brug i marketing mm. Så tøv ikke med at tage fat i mig, hvis der er nogle ønsker…


Læs mere om MIG eller hop til FORSIDEN

LinkedIn for arbejdserfaring, Behance for grafiske- og fotoprojekter løbende opdateret, Instagram for landskabsfotografi og nauturfotos: