Madfotograf Palle Christensen

Læs om passionen og hvad jeg kan tilbyde nederst ->


I mit arbejde som fotograf for forskellige virksomheder i primært Viborg, har jeg været vidt omkring. Jeg har udover mine mange andre fotos også fungeret som madfotograf og leveret madfotos til blandt andet Café, Viborg Lounge mm. At få maden til at fremstå så appetitlig som muligt til brug i virksomhedens markedsføring både online og offline med menukort, plakater etc. Her drejer det sig om at sætte lyset, så det fremhæver retten bedst muligt, så tænderne løber i vand og kunden klart kan se, hvad der her tilbydes og skaber lyst til netop den madoplevelse.

Som madfotograf har jeg samarbejdet med kokke eller smørrebrødsjomfruer, hvor vi snakker om hvordan de gerne vil have maden til at fremstå samt hvilke retter, der skal fotograferes. Herefter planlægger jeg madfotograferingen, hvordan lyset skal stå, hvilken tallerken, dug, bestik etc. som kan være med til at fuldende billedet.

Har du behov for at få din restaurant eller mad til at fremstå lækker og indbydende, så tøv ikke med at tage fat i mig…


Læs mere om MIG eller hop til FORSIDEN

LinkedIn for arbejdserfaring, Behance for grafiske- og fotoprojekter løbende opdateret, Instagram for landskabsfotografi og nauturfotos: