Makrofotograf Palle Christensen

Læs mere om min interesse for makrofoto nederst ->


Som makrofotograf kombinerer jeg min passion for fotografi med naturen, ved at gå endnu mere i detaljer med de små ting vores verden gemmer på.

Jeg har altid være en kreativ sjæl, så fotografi lå naturligt til mig. Ret tidligt så jeg muligheder og lyst til at kombinere de to ting, det virkede bare naturligt. Lysten til at indfange de smukke øjeblikke samt naturens mangfoldighed kan noget i mit optik.

Som fotograf ønsker jeg at dele mine oplevelser, så andre også kan have glæde af de unikke oplever og visuelle indtryk naturen byder på. Flere har igennem tiden udtrykt glæde ved at se mine fotografier både online og på væggen, hvilket glæder mig, da det netop er mit ønske at nå ud til flere, som kan se,værdsætte og være med til at passe på den smukke natur omkring os.

På denne side ser du et lille udsnit af naturmakrofotos fra min hånd. De er valgt, for at vise den forskellighed der er derude. Som makrofotograf er min stil, at vise detaljer som de er og ikke manipulere for meget. Jeg ser det som min fornemste opgave at være naturformidler, at få naturen ind i kameraet, vente på det rigtige lys, vinkel, beskæring og derved vise naturen til flere.

Læs mere om MIG eller hop til FORSIDEN

LinkedIn for arbejdserfaring, Behance for grafiske- og fotoprojekter løbende opdateret, Instagram for landskabsfotografi og nauturfotos: