Vand og Havfotos af Palle Christensen

Læs om passionen og hvad jeg kan tilbyde nederst->


Som naturfotograf ved hav og vand kombinerer jeg min passion for fotografi med naturen. Tidligt var jeg fascineret af naturopleveler og tilbragte meget tid udenfor. Jeg har altid være en kreativ sjæl, så fotografi lå naturligt til mig. Ret tidligt så jeg muligheder og lyst til at kombinere de to ting, det virkede bare naturligt. Lysten til at indfange de smukke øjeblikke samt naturens mangfoldighed kan noget i mit optik.

Som fotograf ønsker jeg at dele mine oplevelser, så andre også kan have glæde af de unikke oplever og visuelle indtryk naturen byder på. Flere har igennem tiden udtrykt glæde ved at se mine fotografier både online og på væggen, hvilket glæder mig, da det netop er mit ønske at nå ud til flere, som kan se,værdsætte og være med til at passe på den smukke natur omkring os.

Derfor har jeg også naturligt gennem tiden fungeret både som ekstern og intern fotograf i flere virksomheder med alt fra natur- og langskabsfoto til portrætter, mad, biler, interiør, produkter mm.

På denne side ser du et lille udsnit af fotos med vand og hav fra min hånd. De er udvalgt, for at vise den diversitet vi har i vores lille smukke land nær vandet. Som naturfotograf er min stil, at vise naturen som den er og ikke manipulere for meget med billederne, som at sætte elementer ind i dem eller bruge kunstig intelligens som hjælp.
Jeg ser det som min fornemste opgave at være naturformidler, at få naturen ind i kameraet, vente på det rigtige lys, vinkel, beskæring og derved vise naturen til flere.

Mine natur- og landskabsfotos er brugt af både privatpersoner samt private og offentlige virksomheder til brug i stuen, kontoret, kantinen eller offline og online brug i marketing mm. Så tøv ikke med at tage fat i mig, hvis der er nogle ønsker…


Læs mere om MIG eller hop til FORSIDEN

LinkedIn for arbejdserfaring, Behance for grafiske- og fotoprojekter løbende opdateret, Instagram for landskabsfotografi og naurfotos: