title
   

Palle Christensen 
Grafisk designer og fotograf 

Jeg er født og opvokset i Viborg.

NYIP Membership Badge

Fotografi har jeg fra 15 års alderen også haft en særlig interesse i. Fotografi har givet mig så mange gode oplevelser og udviklet mig meget. 
Jeg uddanner mig løbende både online og i praksis, da kan jeg godt li´ hele tiden at udvikle mig og lære nye ting, jeg kan tilbyde.

Jeg har fotograferet og oprettet fotoarkiv til landbrug, 20.000 produktfotos samt fritlægning til webshop, fotograferet vilde dyr i zoo, kæledyr, mad og drikke til kataloger, portrætter, bilfotos, landskab & naturfotos mm.  – se portfolio.

Jeg har arbejdet med grafisk design i mere end 20 år.  Kreativitet har altid haft min interesse.  I både private og offentlige virksomheder har jeg arbejdet på store og små projekter. Jeg er fascineret af design og hvordan jeg gennem det hjælper med at sælge et produkt eller skabe et behov. Jeg nyder at lave og kigge på veludført kreativt arbejde, om det er på tryk eller online.

 

Palle Christensen på det private plan

Jeg er gift og har to vidunderlige piger, jeg nyder at bruge tid sammen med. Landskabsfotografi er min store passion og foruden selve fotografierne giver naturen mange gode oplevelser og en dejlig ro.

På det fysiske plan er bevægelse vigtigt for mig. Det klarer mine tanker og giver mig fornyet energi, det er også tit her en ny idé kan poppe op og udvikle sig.

Ellers nyder jeg et godt slag skak, et godt glas rødvin, lytte til god musik og en god film. 

Til slut vil jeg sige nyd smukt design og flotte fotos – det gør livet lidt sjovere…

 

Lavet materialer/fotografi for:

Grundfos, COOP, Salling Group, Viborg Håndbold Klub, Viborg Kommune, Region Midtjylland, Vibocold, Vestergaard Hobby, Viborg Stifts Folkeblad, Tinghallen, Hartly og Møller reklamebureau mm.

Klik på en af ikonerne og læs mere om mig

LinkedIn for arbejdserfaring, Behance for grafiske og fotoprojekter løbende opdateret, Instagram for landskabsfotografi:

 

Palle Christensen på LinkedIn

Palle Christensen på Behance

Palle Christensen på Instagram

 

 


Jeg kan tilbyde kompetencer som:
Art Direction – Digitalt design – Fotografi – Grafisk kommunikation – Typografi – Visuel Identitet – Idé og koncept udvikling – Emballage – Prepress – Print – Billedbehandling mm.