title
   

Om Palle Christensen –
Grafisk designer, fotograf og naturelsker

 

Hej mit navn er Palle Christensen, er født og opvokset i viborg – Danmark.

Jeg har arbejdet med grafisk design og foto i mere end 20 år.  Kreativitet har altid haft min interesse. Jeg er fascineret af design og hvordan det sælger et produkt eller skaber et behov. Jeg nyder at lave og kigge på veludført kreativt arbejde, om det er på tryk til web eller drejer sig om smukke fotos.

 

NYIP Membership Badge

Fotografi har en særlig interesse og givet mig mange gode oplevelser og udviklet mig meget. 
Jeg uddanner mig løbende både online og i praksis, da kan jeg godt li´ hele tiden at udvikle mig. Jeg har prøvet en del, fra fotos af 20.000 varenumre til dyr i zoo, mad, portrætter og 360 fotos – se foto portfolio.

 

Jeg er ansat i fleksjob grundet trafikuheld, men kreativiteten tog ikke skade. Så jeg kan passe ind i mange sammenhænge uden det skal være en fuldtidsstilling. 

 

Palle Christensen på det private plan

Jeg er gift og har to vidunderlige piger, jeg nyder at bruge tid sammen med. Landskabsfotografi er min store passion og foruden selve fotografierne giver naturen mange gode oplevelser og en dejlig ro.

 

På det fysiske plan er bevægelse vigtigt for mig. Det klarer mine tanker og giver mig fornyet energi, det er også tit her en ny idé kan poppe op og udvikle sig. Med træningen er det nu engang også nemmere at synde med slik og rødvin i weekenden, når det hele er brændt af på forhånd…

 

Ellers nyder jeg et godt slag skak, et godt glas rødvin, lytte til god musik og en god film. 

 

Til slut vil jeg sige nyd smukt design og flotte fotos – det gør livet lidt sjovere…

 

Lavet materialer for:

Grundfos, Hartly og Møller reklamebureau, COOP, Dansk Supermarked, Viborg Håndbold Klub, Viborg Kommune, Vibocold, Vestergaard Hobby mm.

 

Klik på en af ikonerne og læs mere om mig

LinkedIn for arbejdserfaring, Behance for grafiske og fotoprojekter løbende opdateret, Instagram for landskabsfotografi:

 

Palle Christensen på LinkedIn

Palle Christensen på Behance

Palle Christensen på Instagram

 

 


Palle Christensen tilbyder kompetencer indenfor:
Art Direction – Branding – Digitalt design – Fotografi – 360 graders fotografi – Virtual Tours – Grafisk kommunikation – Typografi – Visuel Identitet – Idé og koncept udvikling – Emballage – Prepress – Print – Billedbehandling – Marketing