title
   

Palle Christensen 
Fotograf og Grafisk Designer

Født og opvokset i Viborg.

NYIP Membership Badge

Fotografi:

Fotografi er en stor passion for mig. Jeg har udviklet mine fotokundskaber gennem arbejde, samarbejde og uddannelse. Jeg har arbejdet med de fleste genrer indenfor foto gennem ansættelser i private og offentlige virksomheder og som freelance fotograf.
Jeg har fotograferet og oprettet fotoarkiv til Foulum, foto og redigering af 20.000 produktfotos, fotograferet vilde dyr i zoo, kæledyr, mad og drikke, portrætter, produktfotos, bilfotos, landskab & naturfotos mm. – se FOTOGALLERI.

Grafisk design:

Grafisk design er et andet punkt, jeg har stor erfaring med gennem over 20 års erfaring og en kreativitet der altid har været der. I både private og offentlige virksomheder, har jeg arbejdet på store og små projekter som du også kan kigge på – se GRAFISK DESIGN.

I TV/MIDTVEST:

I vintertiden kan man fryse sæbebobler, når der er koldt nok. Se indslag om hvordan jeg gør i TV/MIDTVEST og på deres hjemmeside…
Klik her for TV/MIDTVEST TV-Indslag

Klik her for at læse Artikel om sæbebobler i kulden 
Eller kig på min egen side med opskriften og lidt forklaring hvordan man gør her.

Lavet design/fotografi for:

Grundfos, COOP, Salling Group, Viborg Håndbold Klub, Viborg Kommune, Region Midtjylland, Vibocold, Generation Handball, Vestergaard Hobby, Viborg Stifts Folkeblad, Tinghallen, Hartly og Møller reklamebureau mm.

Klik på en af ikonerne og læs mere om mig

LinkedIn for arbejdserfaring, Behance for grafiske og fotoprojekter løbende opdateret, Instagram for landskabsfotografi:

Palle Christensen på LinkedIn
Palle Christensen på Behance
Palle Christensen på Instagram