Produktfotograf Palle Christensen

Læs om passionen og hvad jeg kan tilbyde nederst ->


I mit arbejde som fotograf, har jeg bl.a. arbejdet for hobbyvirksomhed som produktfotograf af flere tusinde af produkter, fra små perler til store fjernstyrede biler. Her spiller lyssætning klart en stor rolle samt hvordan vil firmaet/kunden gerne have produktet vist og fremstillet visuelt.

Jeg har her lavet et udpluk af produktfotos, som er lyssat lidt forskelligt. Noget med studielamper, nogle med naturligt lys etc. Det er igen meget individuelt, hvad man ønsker at vise med produktet. Det forsøger jeg at opfylde gennem mine evner som fotograf i feltet.

Mit ønske er at give dig et lille indblik i, hvordan jeg løser sådan en opgave. Der er 100-vis af måder at tage produktfotos på, så se det her som en forsmag :).

Jeg har fotograferet flere forskellige produkter, så tøv ikke med at tage fat i mig, hvis der er nogle ønsker…


Læs mere om MIG eller hop til FORSIDEN

LinkedIn for arbejdserfaring, Behance for grafiske- og fotoprojekter løbende opdateret, Instagram for landskabsfotografi og nauturfotos: