Skov og træfotos af Palle Christensen

Læs om passionen og hvad jeg kan tilbyde nederst->


Når jeg færdes i naturen oplever jeg tit at træer drager mig derhen. Hvis der står et enkelt træ på en mark, er det er spændende motiv med mange betydninger for mig. Ligeledes er skoven et smukt og dejligt sted at fotografere. Det varierer utrolig meget gennem vores årstider. Om det er dis, høj sol, forår eller vinter.


Jeg ser det som min fornemste opgave at være naturformidler, at få naturen ind i kameraet, vente på det rigtige lys, vinkel, beskæring og derved vise naturen til flere.

Mine natur- og landskabsfotos er brugt af både privatpersoner samt private og offentlige virksomheder til brug i stuen, kontoret, kantinen eller offline og online brug i marketing mm. Så tøv ikke med at tage fat i mig, hvis der er nogle ønsker…


Læs mere om MIG eller hop til FORSIDEN

LinkedIn for arbejdserfaring, Behance for grafiske- og fotoprojekter løbende opdateret, Instagram for landskabsfotografi og naurfotos: