Vinterlandskaber af Palle Christensen

Læs om passionen og hvad jeg kan tilbyde nederst ->


Som vinterlandskabsfotograf har fotos i naturen altid haft en særlig plads i mit hjerte. Meget tidligt fandt jeg en fascination og lyst til at fotografere og kombinerer det med naturen, som jeg fra barnsben af har færdes meget i.

Det er min store passion landskabsfotografering og jeg finder en glæde i de oplevelser der følger med når jeg fotograferer i det fri. Det kan være når en ræv kommer løbende eller lyset lige står rigtigt over en mark mm.
Som vinterlandskabsfotograf vil jeg gerne gemme og dele mine oplevelser også i den kolde tid, så andre også kan have glæde af de unikke oplever og visuelle indtryk naturen byder på. Med andre ord videregive den glade følelse, jeg står med når solen står op, når fuglene vågner, når tågen ligger over land eller de vilde dyrs liv i naturen.

Du finder her et udpluk af mine mange vinterlandskabsfotografotos, der primært fordeler sig fra midtjylland hvor jeg bor og lidt ud i landet. Min stil er at give beskueren en ro og fordybelse i fotografiet. Som fotograf ønsker jeg at vise naturen som den er og ikke manipulere for meget med billederne. Så jeg viser dig hvordan der rent faktisk ser ud. Min opgave er så at få følelsen fra stedet ind i kameraet, vente på det rigtige lys, vinkel, beskæring og derved registrerer det smukke omkring os.

Jeg har fotograferet natur- og landskabsfotos for privatpersoner samt private og offentlige virksomheder til brug i stuen, kontoret, kantinen eller offline og online brug i marketing mm. Så tøv ikke med at tage fat i mig, hvis der er nogle ønsker…


Læs mere om MIG eller hop til FORSIDEN

LinkedIn for arbejdserfaring, Behance for grafiske- og fotoprojekter løbende opdateret, Instagram for landskabsfotografi og nauturfotos: