Bryllupsfotos af Palle Christensen

Læs mere om bryllupsfotos nederst ->


Bryllupsfotos er også et tema jeg har erfaring med og har taget flere forskellige brylluper rundt omkring, som du kan se et lille udpluk af her. Som udgangspunkt har jeg nu valgt mere at fokusere på andre temaer end bryllupsfotografi.

I de fotos jeg har taget, ligger fokus på kundens ønsker og derfra fotograferer jeg løs, komponerer, vælger vinkel og forsøger at fange den utrolige stemning, der altid er til bryllup af forelskelse, god stemning og glade mennesker. Dernæst redigerer jeg fotografierne, så det står helt rigtigt til kunden og leverer dem til stor glæde for parrene.

Læs mere om MIG eller hop til FORSIDEN

LinkedIn for arbejdserfaring, Behance for grafiske- og fotoprojekter løbende opdateret, Instagram for landskabsfotografi og nauturfotos: